NIEUW: Bewezen simplitec-techniek voor het sneller maken van het systeem en het opschonen van het geheugen nu ook voor uw smartphone en tablet!

Is uw smartphone te langzaam? Heeft u te weinig opslagruimte of zijn de foto's van uw mobiele telefoon nog niet opgeslagen? Met de gratis simpli Clean app van simplitec staan u krachtige functies voor de veiligheid en optimalisatie van uw mobiele apparaten en bescherming van uw privézaken ter beschikking.

Simplitec – 30 dagen geldteruggarantie

30 dagen geld terug!

simplitec-produkte worden met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld op basis van geavanceerde bedienconcepten. Mocht u eventueel toch niet tevreden zijn, bieden wij 30 dagen geldteruggarantie.

Simplitec – uw jaarlicentie

Uw eenjarig abonnement

simplitec Power Suite wordt als abonnement verkocht. Uw voordelen: complete optimalisatie van uw computer, updates, op tot 3 pc's installeren, 24 uur per dag websupport en licentieverlenging voor een voor-
deelprijs. Blijvend van alle zorgen af

Simplitec – German Software Engineering

German Software Engineering

Aleen het beste is goed genoeg. simplitec ontwikkelt en produceert in Duitsland. German Software Engineering staat voor de hoogste standaarden in gebruikersvriendelijke en innovatieve software. 100% simplitec

Uw pc als trouwe begeleider

De computer is niet meer weg te denken uit ons leven. Dagelijks en overal maken wij er gebruik van. Daarom is het zo belangrijk dat hij altijd snel, betrouwbaar en veilig functioneert. Lees meer in de
video van simplitec.

Microsoft Gold Partner

Als onafhankelijke, excellente en innovatieve softwareproducent beschikt simplitec over de erkenning als Microsoft Gold-partner. simplitec-producten zijn perfect op de Microsoft-technologie afgestemd.
Goud voor simplitec

Dit zeggen onze klanten

Ik had als onervaren gebruiker geen problemen met simplitec Power Suite, omdat in de hulp of hulpvideo's alles goed uitgelegd wordt.
(Martina G., Duitsland)

Dit zeggen onze klanten

De producten simpliclean, simplifast en simplisafe hebben mij direct overtuigd, omdat ze zo eenvoudig te bedienen zijn.
(Thomas M., Groot-Brittannië)

Dit zeggen onze klanten

simplifast is gebruikersvriendelijk en biedt voor elk snelheidsprobleem een oplossing. Het beste is: mijn computer start weer duidelijk sneller op.
(Mads F., Denemarken)