Wie wij zijn

Hartelijk welkom bij simplitec.

Wij zijn een internationale aanbieder van intelligente systeemsoftware, die de performance voor alledaagse taken of spellen optimaliseert en voor veiligheid zorgt. Het gaat ons om software, die gemakkelijk en snel te bedienen is - niet pas na het doorlezen van dikke handboeken.

Ons doel is het daarbij, uitstekende software voor pc-optimalisatie te ontwikkelen, die de problemen van onze klanten serieus nemen en perfect aangepaste oplossingen aanbieden. Geheel volgens de "Shy-tech-filosofie" is onze motivatie, high-techsoftware te maken die voor iedereen te bedienen en te gebruiken is.

Onze basis

Ons ervaren marketing- en verkoopteam woont en werkt midden in Berlijn, direct naast Checkpoint Charlie. Hier zitten wij middenin het hart van vele interessante ontwikkelingen en zijn wij de nieuwste technologie- of designtrends direct op het spoor. Onze competente ontwikklaars en ingenieurs in Dresden maken er vervolgens professionele software van.

Bij het zoeken naar de beste oplossingen voor de problemen van onze klanten profiteren wij van 18 jaar ervaring bij de ontwikkeling van systeemsoftware. Onze geïntegreerde analysetechnologie heeft zich al miljoenen malen op pc's en laptops over de hele wereld bewezen.