Microsoft Gold Partner

simplitec is een Microsoft Gold Partner.

simplitec heeft op basis van zijn grote inzet voor het maken en beschikbaar maken van innovatieve hoogwaardige oplossingen en diensten voor klanten die Microsoft-Gold-status als onafhankelijke software-aanbieder gekregen.
Daarmee erkent Microsoft officieel, dat simplitec perfect op de Microsoft-technologie is afgestemd en beloont daarmee ons basisprincipe:
Verplichting tot het leveren van hoogste kwaliteit.

Voorwaarden voor de Gold-status

Om de status als excellente Gold-partner van Microsoft te krijgen, heeft simplitec in een onafhankelijke controle met succes officeel bewezen dat simplitec een absoluut bertrouwbare toponderneming is, waarvan de gemakkelijk te bedienen producten gebaseerd zijn op een technologische basis, die perfect en succesvol zijn afgestemd op de complexe processen binnen in een Microsoft-computersysteem.

Uw directe voordelen van het Gold-partnerschap:

Lees in het overzicht waarom Microsoft simplitec vertrouwt en wat in
detail spreekt voor software van een Microsoft-Gold-Partner:

  • De simplitec-technologie is perfect op Microsoft-technologie afgestemd.
  • simplitec-producten gebruiken technologie, die in de afgelopen 18 jaar al miljoenen malen is gebruikt - en dat over de hele wereld.
  • Door de Gold-partnerschap met Microsoft beschikt simplitec precies over de juiste vakkennis om de best mogelijke oplossingen aan klanten aan te bieden.
  • simplitec beschikt over een perfecte toekomstgeoriënteerde technologische kennis.
  • simplitec-producten zijn bewezen gebruikersvriendelijk.