'Pc speed up' is niet voorbehouden aan professionals!

De computer, en dit geldt in het bijzonder bij intensief gebruik, wordt na enige tijd duidelijk langzamer dan hij aan het begin was. Om het systeem vertragende problemen te verhelpen, een soort 'pc speed up'-functie dus, worden op internet tal van mogelijkheden en handleidingen verspreid en in fora besproken.

Met de functie pc speed up de computer versnellen!

Het opruimen van persoonlijke gegevens helpt maar is geen 'pc speed up'-functie. En het wordt nog lastiger bij resten van programma's, die bij een onvolledige de-installatie van programma's achterblijven en in de regel ook tot verminderde prestaties leiden.

Een hulp voor het versnellen van de toegang tot de harde schijf en daarmee de computer naast het opruimen van eigen gegevens ook de mogelijkheid om de harde schijf te defragmenteren. Bij dit proces worden de aparte blokken data opnieuw gesorteerd en geordend. Dit is vergelijkbaar met een chaotische kinderkamer die wordt opgeruimd en er dan weer bijna als nieuw uitziet. De harde schijf defragmenteren heeft een vergelijkbare werking op de computer.

Verder is een veel voorkomende en zeker niet onbelangrijke vertragingsfactor een overvolle autorun. Zitten er te veel entry's in de autorun, dus starten er bij het opstarten van de computers (te) veel programma's, dan wordt de computer daar erg veel trager van. De autorun biedt daarom een groot potentieel voor een 'pc speed up'-functie.

'Pc speed up' is heel eenvoudig!

Een probleem bij veel (denkbare) oplossingen of maatregelen is echter steeds:

Welke oplossing is de juiste voor mijn probleem? Werkt het ook op mijn specifieke systeem? En dat zonder fouten? Hoe bereik ik de genoemde instellingen? Sommige syteemproblemen zijn makkelijker en andere moeilijker op te lossen.

Een alternatief voor het handmatig versnellen van de pc is de 'pc speed up' van het simplitec-programma simplifast. Het onderzoekt de computer nauwkeurig en vindt alle gangbare vertragende problemen. Daarnaast kan het met een eigen defragmentatieprogramma uw harde schijf defragmenteren. Deze handige en gemakkelijk te bedienen 'pc speed up'-tool zorgt voor een snellere computer zonder dat kennis vooraf nodig is. Daarbij wordt met het resultaat tijd en ergernis bespaard.

Om alle mogelijkheden van 'pc speed up' te gebruiken, zou elke computer simplifast van simplitec moeten hebben. Het programma simplifast kan de pc sneller maken dankzij onze jarenlange ervaring en goed gestructureerde en uitgewerkte 'pc speed up'-functie.