Windows XP sneller maken

Het is normaal, dat Windows in de loop van de tijd door het gebruik, zoals spellen, surfen op internet en tal van installaties en de-installaties merkbaar langzamer wordt. Dat ligt vooral aan het verwaarlozen van het onderhoud. En als Windows niet probleemloos draait zal dat dus altijd leiden tot een vermindering van de prestaties. Natuurlijk kunt u Windows opnieuw installeren, wat Windows ook definitief sneller zou maken, alleen heeft dat als vervelende consequentie, dat ook alle gegevens verloren gaan, én het kost veel tijd.

Eenvoudige maatregel - met veel effect!

Het staat vast dat er een aantal eenvoudige maatregelen zijn die ervoor zorgen dat Windows sneller draait. Vertragende problemen ontstaan wanneer bijvoorbeeld het onderhoud van de harde schijf verwaarloosd wordt en op die manier de van oorsprong logische ordening van de gegevens door elkaar raakt. Daarom moet regelmatig een defragmentatie van de harde schijf en van de registry worden uitgevoerd. Dit beschermt tegen mogelijke problemen, die door een ongeordend systeem kunnen ontstaan en herstelt de basale structuur van de gegevens, die windows sneller maken. Verder is het ook de moeite waard vanwege het overzicht dat u krijgt wanneer u overbodige gegevens en niet gebruikte maar wel geïnstalleerde programma's van de computer verwijdert. Daarmee heeft de computer weer meer vrije ruimte, wat er ook nog eens toe bijdraagt dat de computer weer snel en stabiel draait. Deze hulpmaatregelen kunnen niet alleen Windows XP en VISTA, maar ook Windows 7 sneller maken.

Optimalisatiefuncties die Windows 7 sneller maken!

Uit het softwarehuis simplitec komt het programma simplifast, handig diagnosegereedschap voor het vinden van problemen die de computer langzaam maken. Het onderzoekt de computer en herkent alle problemen in het systeem. Het oplossen van de gevonden problemen zorgt ervoor dat Windows sneller, met minder problemen en dus stabieler draait. Deze diagnosefunctie en de optimalisaties zijn gebaseerd op speciaal ontwikkelde en geteste programma-logica, die met geautomatiseerde acties Windows sneller maken. Dit handige en gemakkelijk te bedienen gereedschap zorgt onafhankelijk van het besturingssysteem niet alleen voor het sneller maken van Windows XP en VISTA, maar kan ook Windows 7 sneller maken, en Windows 8 sneller maken.

Om alle mogelijkheden voor het verhelpen van computerproblemen te gebruiken, zou elke computer dit eenvoudige en intelligente programma van simplitec moeten hebben. Het programma simplifast kan Windows sneller maken dankzij onze jarenlange ervaring die heeft geleid tot een goed uitontwikkelde programmastructuur.