Zijn uw gegevens echt alleen voor u toegankelijk - of ook voor vreemden?

Misschien is het u ook al wel eens gebeurd dat u per ongeluk een belangrijk document uit de Windows-prullenbak heeft gewist. Dat kan met het standaard Windows-wisproces zo gebeuren. Hoe is het redden van gegevens dan nog mogelijk?

En wat in het omgekeerde geval? Heeft Windows voldoende mogelijkheden om gevoelige gegevens zeker te verwijderen, internetsporen te wissen of steeds de nieuwste updates te gebruiken? Alleen zo kunt u voorkomen dat websites u identificeren en uw surfgedrag in de gaten houden.

Data recovery

Veiliger met data recovery software, data-shredder en updates

Het reddingsprogramma voor gegevens simplisafe-freeware heeft exact het juiste gereedschap, dat daarvoor nodig is – en zelfs nog meer. Want veiligheid gaat voor alles!

Zorg ervoor, dat uw privégegevens steeds veilig en up-to-date zijn en alleen voor u of vertrouwde personen toegankelijk:

 • Data recovery
 • Internetsporen wissen & privacy beschermen
 • Stuurprogramma's actualiseren
Gegevens redden

Data recovery

Het gratis programma simplisafe maakt het mogelijk om nog niet overschreven gegevens die uit de Windows-prullenbak zijn gewist, te redden. Dat lukt wanneer ze op de normale Windows-manier (Bestand wissen & Prullenbak legen) zijn gewist. Dat is een handige data-recovery-functie, wanneer u per ongeluk gewiste bestanden toch nog nodig blijkt te hebben.

Stuurprogramma's actualiseren met Simplisafe

Stuurprogramma's actualiseren

Verouderde stuurprogramma's brengen de veiligheid van de computer in gevaar. Daarom moeten ze regelmatig geactualiseerd worden. Dat kan gratis en met de hand, maar dat is een tijdrovend karwei. De stuurprogramma-update neemt u lastig werk uit handen: voor meer dan 35.000 hardwarecomponenten zijn stuurprogramma's beschikbaar, om uw systeem up-to-date en compatibel te houden. Gewoon met een muisklik!

Internetsporen wissen met Simplisafe

Internetsporen wissen

Ga voor zekerheid en bescherm uzelf! Bij het bezoeken van websites op internet slaat uw computer in de regel ongemerkt gegevens over u op, die uw privacy kunnen schenden. Als u wilt vermijden dat websites u kunnen identificeren of in het ergste geval zelfs in de gaten kunnen houden, wist u eenvoudig tijdelijke internetbestanden, cookies of de geschiedenis van bezochte websites.

Gewiste bestanden veilig vernietigen
De Windows Prullenbak wist persoonlijke of vertrouwelijke gegevens niet veilig, waardoor ze eventueel ook later nog gereconstrueerd kunnen worden. simplisafe overschrijft de gegevens met een reeks willekeurige getallen en verhindert zo mogelijke reconstructie.

Verouderde software updaten
Weet u zeker dat de programma's op uw computer up-to-date zijn? Met simplisafe maakt en houdt u de software op uw computer steeds actueel. Nieuwe updates worden overzichtelijk in een lijst getoond. Zo dicht u gevaarlijke gaten in de beveiliging.

De-installatieassistent

Minder programma's betekent meer prestatie. Om onnodige en met name bronnenvretende programma's te vinden is de de-installatieassistent de perfecte hulp. Wist u dat meerdere geïnstalleerde virusscanners de snelheid en veiligheid van uw computer reduceren? De de-installatieassistent zal dat ook voor u controleren

Na een succesvolle scan laat de gratis volledige versie van simplisafe u bijvoorbeeld zien hoeveel internetsporen er bij het internetten zijn achtergebleven. Met het overige gereedschap van het programma kunt u laten testen of er nog updates voor software of stuurprogramma's zijn of dat er nog gewiste gegevens moeten worden vernietigd.

Als er fouten worden aangetroffen kunnen die met de gratis volledige versie van simplisafe worden verholpen.

[+] Programma-interface

Minimale systeemeisen

 • Processor: 1 GHz
 • Vrij werkgeheugen: 256 MB
 • Grafische kaart: ingebouwde grafische kaart met een beeldschermresolutie van minstens 1024 x 768
 • Schijfruimte: 100 MB vrije schijfruimte voor de programma-installatie

Let op: voor programmafuncties en -activering is een internetverbinding nodig

Welke zekerheden biedt het gratis simplisafe-gereedschap?

 • Free data recovery software is mogelijk voor met Windows gewiste bestanden
 • Omgekeerd kunt u vertrouwelijke gegevens zeker en definitief uit de prullenbak wissen
 • Zekerheidsrisico's minimaliseren door stuurprogramma's en software te actualiseren
 • Internetsporen en cookies wissen en zo privacy beschermen
 • Software gratis installeren
 • De gebruikersinterface van simplisafe laat zich gemakkelijk bedienen
 • simplitec biedt aleen downloadversies aan: een download is milieuvriendelijk
 • simplisafe biedt verder gratis alle scanfuncties van simplifast en simpliclean om uw computer desgewenst te doorzoeken op verdere problemen.
simplisafe voor een jaar gratis

simplisafe Power Suite Edition is als eenjarige licentie verkrijgbaar. Uw voordelen:

 • Perfecte computerveiligheid met simplisafe-freeware,
 • De meest actuele updates,
 • Intuïtieve bediening.
simplitec Power Suite (abonnement)
... oftewel nog meer voordelen!

Maak nu gebruik van nog meer voordelen. Haal simplitec Power Suite in huis voor de voordeelprijs: het eenjarig abonnement van Power Suite omvat naast simplisafe de producten simpliclean voor meer betrouwbaarheid en simplifast voor meer veiligheid !