Windows-processen analyseren en begrijpen

dotnetfx.exe - Microsoft Windows .NET Framework

U vreest dat het bestand dotnetfx.exe problemen veroorzaakt op uw computer? Controleer met simpliclean FREE de registry van Windows op verdere problemen.

Problemen met het proces dotnetfx.exe? Los specifieke problemen in de Windows-registry op met simpliclean.

Er bestaat het volgende Gevarenpotentieel door dotnetfx.exe:

  • Elk programma kan zich als dotnetfx.exe uitgeven en zo uw computer in gevaar brengen.
  • Omdat het bestand dotnetfx.exe zeer diep in uw systeem kan ingrijpen, moet regelmatig worden gecontroleerd of u een kopie in de vorm van een virus op uw computer heeft.

Informatie over het dotnetfx.exe proces

Achter bestand dotnetfx.exe verbergt zich een module, die tot .NET behoord. Dotnetfx.exe is voor de update-functie van het programma .NET verantwoordelijk en grijpt als Windows-eigen programma zeer diep in uw systeem in. Dit .exe-bestand is voor de normale gebruiker niet zichtbaar! Mocht u toch een dotnetfx.exe vinden, dan wees voorzichtig omdat dit bestand ook op uw registry kan toegrijpen. Wijzigingen in de registry kunnen aanzienlijke schade aan uw computer achterlaten. Daarom moet u dit bestand, ook bij een vermoedelijke aanval, pas na een veiligheidscheck verwijderen.

Het proces dotnetfx.exe kan fouten veroorzaken! Voer daarnaast een gratis scan uit met simpliclean FREE om te controleren of ook de Windows-registry fouten bevat.

Andere systeemprocessen die vaak problemen veroorzaken: