Windows-processen analyseren en begrijpen

javaw.exe - Sun Java

U vreest dat het bestand javaw.exe problemen veroorzaakt op uw computer? Controleer met simpliclean FREE de registry van Windows op verdere problemen.

Problemen met het proces javaw.exe? Los specifieke problemen in de Windows-registry op met simpliclean.

Er bestaat het volgende Gevarenpotentieel door javaw.exe:

  • Elk programma kan zich als javaw.exe uitgeven en zo uw computer binnendringen. Omdat Java wereldwijd zeer veel gebruikt wordt, wordt het ook zeer graag gebruikt door ontwikkelaars van virussen, wormen en Trojaanse paarden.
  • Mocht u geen Java-installatiesoftware gedownload hebben en een entry vinden, dan gaat het waarschijnlijk om een virus of andere schadelijke software.

Informatie over het javaw.exe-proces

Achter het bestand javaw.exe verbergt zich het installatiebestand van Java. Het verschil tussen de normale "java.exe" en de hier beschreven "javaw.exe" is dat bij de laatste geen module wordt geopend waarin u iets moet invullen. Omdat Java geen programma van Windows is, moet het bestand niet in C:\Windows\ verschijnen. Mocht dit toch het geval zijn, dan gaat het vermoedelijk niet om de originele toepassing.

Het proces javaw.exe kan fouten veroorzaken! Voer daarnaast een gratis scan uit met simpliclean FREE om te controleren of ook de Windows-registry fouten bevat.

Andere systeemprocessen die vaak problemen veroorzaken: