Windows-processen analyseren en begrijpen

mrt.exe - Malicious Software Removal Tool

U vreest dat het bestand mrt.exe problemen veroorzaakt op uw computer? Controleer met simpliclean FREE de registry van Windows op verdere problemen.

Problemen met het proces mrt.exe? Los specifieke problemen in de Windows-registry op met simpliclean.

Er bestaat het volgende Gevarenpotentieel door mrt.exe:

  • Malware kan een willekeurige naam krijgen en daarom worden voor camouflage en om niet op te vallen vaak bestandsnamen van andere processen gebruikt. Omdat het proces mrt.exe voortdurend op de achtergrond loopt, is het een geliefd doelwit voor een Trojaans paard.
  • Wanneer het bestand mrt.exe zich in een andere directory als C:\WINDOWS\System32\ bevindt, bestaat er een veiligheidsrisico in de vorm van een mogelijk Trojaans paard.

Informatie over het mrt.exe-proces

Het proces mrt.exe behoort tot het Microsoft Removal Tool en is voor het verwijderen van boosaardige software bedoeld. Het programma wordt niet met Windows meegeleverd, maar wordt als optionele download of (automatisch) via Windows Update aangeboden. Het controleert de computer op bepaalde schadelijke software en kan deze indien gewenst verwijderen, maar biedt echter geen bescherming tegen mogelijke aanvallen.

Het proces mrt.exe kan fouten veroorzaken! Voer daarnaast een gratis scan uit met simpliclean FREE om te controleren of ook de Windows-registry fouten bevat.

Andere systeemprocessen die vaak problemen veroorzaken: